Асен Василев и Кирил Петков, заявяват, че няма и няма

...
 Асен Василев и Кирил Петков, заявяват, че няма и няма
Коментари Харесай

Д-р Хасан Адемов: Промяната лъже за пенсиите. 1 500 000 души вече са под линията на бедност /ВИДЕО

 Open photo

 

Асен Василев и Кирил Петков, декларират, че няма и няма да има нито една пенсия под линията на бедността от 413 лева Днес Тристранният съвет е приел решение да предложи на Министерски съвет линията на беднотия да се вдигне на 504 лева В момента минималната пенсия за стаж и възраст е 467 лева Решението значи че хората, които я получават, ще станат от 800 000 сега - милион и половина. И те ще са под линията на бедността.

Това съобщи общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов на предизборна среща в Руен. Той разобличи лъжите на Кирил Петков и Асен Василев за пенсиите.

В Добрич е изречена следващата неистина от някогашния министър-председател Кирил Петков - че през идващия мандат, в случай че те завоюват изборите, минималната пенсия ще стане 900 лева За да се случи това, би трябвало да има спомагателен запас всяка година от 6 милиарда и 700 милиона лева в бюджета на Държавното публично обезпечаване. Как ще стане това, не споделят, възмути се Адемов.

Призовавам ви за разсъдък. Могат ли да си разрешат да споделят с този желаеме, с оня не желаеме. И да ни пращат на избори през 4 месеца?! Ако не престават по този начин, няма да има непоклатимост, сигурност, няма да има вложения и развиване, сподели доктор Хасан Адемов.

Сигурен съм, че Руен ще даде своя принос Движение за права и свободи да бъде незаобиколим фактор, да бъде моторът на развиването на България през идващите години. Защото без Движение за права и свободи няма устойчиво ръководство и сигурност на България, безапелационен бе общественият специалист на Движение за права и свободи.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР